P Zero Trofeo R

Pirelli Trofeo R

Bara ett ledande däckmärke, och den föredragna leverantören till de mest prestigefulla bilmärkena, kan använda 110 år av erfarenhet inom racingvärlden för att skapa det bästa gatulegala R-däcket någonsin.
För att du vill njuta av dina varv på banan, och pressa gränserna samtidigt som du känner att du har allting under kontroll… till och med på vägen hem.

Testa P Zero Trofeo R, det ultimata R-däcket, och känn skillnaden mot alla andra däck du någonsin testat.

Läs Pirellis officiella broschyr här!

Läs Pirellis officiella broschyr om däcktryck här!

Vinnarprestanda såväl som säkerhet

Den banbrytande teknologin i de snabbaste bilarna i världen är förstärkt av Pirelli när kontaktytan mellan bil och väg är P Zero Trofeo R. Detta moderna ultra-lågprofildäcket är gjort för bankörande på torrt underlag, med potential att köras så nära gränsen du vågar.

Fördelarna med P Zero Trofeo R:

  • Oslagbart grepp på torrt underlag
  • Maximal stabilitet under hård inbromsning
  • Exceptionell sidostyvhet för extrem kurvtagning
  • Precis och direkt styrrespons

Teknologisk perfektion

Om du pressar däcket till max på banan eller på gatan så kommer du att märka av den kvalitet som genomsyrar P Zero Trofeo R – otroligt grepp genom kurvorna såväl som under acceleration och inbromsning, alltid med situationen under kontroll. Detta tack vare intensivt utvecklingsarbete inom alla detaljer på ett däck, som garanterar att däcket presterar ultimat även under de hårdaste påfrestningarna.