välkommen till psport.se

Berglund tog andra raka

I helgen kördes rally på flera håll men mest uppmärksammat var kanske MK Team Treske i Arvika/Gunnarskog och sin fina tävling Treskerundan.

Martin Berglund med bisittare Joakim Gevert, Gävle, tog andra raka totalsegern helt outstanding med Skodan då man var hela 2min 20s före tvåan. Anmärkningsvärt är att Martin nu åkt 2st tävlingar med samma däck, vunnit båda och de är fortfarande mycket bra! Se bilderna nedan:

Bland de tvåhjulsdrivna var det juniorerna i Otrimmat 2wd Eddie Lundquist och Victor Karlsson som var snabbast men Karlsson fastnade i en snövall på SS2 och tappade 35min…! Eddie tog då över täten och höll denna in i mål som snabbaste 2wd och 3:a totalt.

Nu är det dags för klassiska Bergslagsrallyt till helgen och andra deltävlingen av Supercupen! Dags att beställa vinnardäck för att ni ska hinna få dem i tid!

Nästa vecka drar SM igång med Rally Vännäs, även till denna tävling är det hög tid att beställa däck!

info@psport.se
0709101550

Kontaktuppgifter

Har du frågor kring Pirelli eller kör du kanske annat fabrikat idag och är intresserad av ett samarbete? Vi inleder gärna en dialog med nya förmågor och talanger oavsett om du kör bana eller karvar dig fram genom rallyskogen.

Pirellis svenska motorsportagentur förvaltas sedan Mars 2017 av A. Åbergs Bil & Import AB

A. Åbergs Bil & Import AB har sedan starten 2008 arbetat med webshopen Apex.se där man utöver tävlingsdäck kan hitta det mesta man kan tänkas behöva för sitt motorsporttävlande.

PSport.se by Apex.se

Copyright © 2020. All rights reserved.