bankörning

varför kompromissa med den enda av bilens delar som har kontakt med vägen?

Pirelli Trofeo R

P Zero Trofeo R är det bästa gatulegala R-däcket någonsin med över 110 års erfarenhet och utveckling i ryggen. Njut av varje varv på banan och pressa gränserna samtidigt som du har allting under kontroll... till och med på vägen hem.

P7 Corsa Classic

Pirelli P7 Corsa Classic är däcket som passar både historiskt rally och racing. Det må vara klassiskt till utseendet men under ytan döljer sig ett modernt och välutvecklat däck som ger optimal prestanda oavsett väder eller vind.

p zero trofeo r

prestanda och säkerhet

Den banbrytande teknologin i de snabbaste bilarna i världen är förstärkt av Pirelli när kontaktytan mellan bil och väg är P Zero Trofeo R. Detta moderna ultra-lågprofildäcket är gjort för bankörande på torrt underlag, med potential att köras så nära gränsen du vågar.

Om du pressar däcket till max på banan eller på gatan så kommer du att märka av den kvalitet som genomsyrar P Zero Trofeo R – otroligt grepp genom kurvorna såväl som under acceleration och inbromsning, alltid med situationen under kontroll. Detta tack vare intensivt utvecklingsarbete inom alla detaljer på ett däck, som garanterar att däcket presterar ultimat även under de hårdaste påfrestningarna.

93628_new_p7_corsa_technology_3_4,0

p7 corsa classic

innovation är tradition

Pirelli P7 Corsa Classic är däcket som passar både historiskt rally och racing. Utseendet är klassiskt men under ytan döljer sig ett modernt och välutvecklat däck som ger optimal prestanda i alla situationer.

Den yttre delen av däcken är ett semi-slick som ger ypperligt lateralt grepp och en solid mittenribba försäkrar stabilitet i kurvtagningar. Inre delen är mönstrad för att effektivt föra undan vatten och maximera kontaktytan.

Kontaktuppgifter

Har du frågor kring Pirelli eller kör du kanske annat fabrikat idag och är intresserad av ett samarbete? Vi inleder gärna en dialog med nya förmågor och talanger oavsett om du kör bana eller karvar dig fram genom rallyskogen.

Pirellis svenska motorsportagentur förvaltas sedan Mars 2017 av A. Åbergs Bil & Import AB

A. Åbergs Bil & Import AB har sedan starten 2008 arbetat med webshopen Apex.se där man utöver tävlingsdäck kan hitta det mesta man kan tänkas behöva för sitt motorsporttävlande.

PSport.se by Apex.se

Copyright © 2020. All rights reserved.