välkommen till psport.se

2017-03-09 – PRESSMEDDELANDE – PIRELLI MOTORSPORT SVERIGE – NY AGENT

2017-03-09 – PRESSMEDDELANDE – PIRELLI MOTORSPORT SVERIGE – NY AGENT

Efter många framgångsrika år som Pirellis motorsportansvariga agent i Sverige går Thomas Lindström, TL Racing AB, i pension och rodret lämnas över till Anders Åberg, A. Åbergs Bil & Import AB.

Anders Åberg, som drivit RallyShop.se sedan 2008, har länge strävat efter att få jobba direkt med ett av de stora motorsportdäckmärkena.
– Det känns fantastiskt kul, och motiverande, att det är just Pirelli som blir vårt märke, säger Anders Åberg och fortsätter:
– Visst finns där ett par aktörer på marknaden som har ett fint sortiment och bra kvalitet men hade jag fått välja ett märke så hade det utan tvekan varit Pirelli.
Vad är det som gör Pirelli till ditt val?
– Pirelli har genom åren bestämt sig för att vara bäst, lägg därtill ett brett utbud, vettig prisnivå och ett team av kompetenta medarbetare som gör allt för att Pirelli ska stå överst på pallen runt om i världen så kan man inte begära något mer, säger Anders.

Verksamheten flyttar därmed från Norrköping ner till Skåne och närmare bestämt centrala Hässleholm där RallyShop.se huserar i samma lokaler.­

– Thomas har arbetat upp ett bra kundunderlag och ett nät av återförsäljare och vi hoppas att vi ska kunna ta över snabbt och effektivt. Vi är idag 5 medarbetare och hoppas att vi på så sätt ska kunna garantera både leveranssäkerhet och service till våra kunder, säger Anders.

Vad blir den största utmaningen?
– Vi ser stor potential inom Racing och bankörning i största allmänhet. Pirelli, genom sina Trofeo R-däck, anses som det bästa valet när man vill ha många kvalitetsmil för pengarna och vi kommer göra mycket för att återta förlorad mark i de Svenska racingserierna, säger Anders.

Försäljningen sker på telefon och via nätet. Kontakta Pirelli Motorsport Sverige via:
0709101550 – www.pirellimotorsport.se – order@pirellimotorsport.se

Anders Åberg & Thomas Lindström

Kontaktuppgifter

Har du frågor kring Pirelli eller kör du kanske annat fabrikat idag och är intresserad av ett samarbete? Vi inleder gärna en dialog med nya förmågor och talanger oavsett om du kör bana eller karvar dig fram genom rallyskogen.

Pirellis svenska motorsportagentur förvaltas sedan Mars 2017 av A. Åbergs Bil & Import AB

A. Åbergs Bil & Import AB har sedan starten 2008 arbetat med webshopen Apex.se där man utöver tävlingsdäck kan hitta det mesta man kan tänkas behöva för sitt motorsporttävlande.

PSport.se by Apex.se

Copyright © 2020. All rights reserved.