välkommen till psport.se

Testdag på Mantorp Park

Torsdagen 21 april anordnar Pirelli Motorsport en testdag på Mantorp Park.

Testet är öppet för nya och befintliga kunder i Sverige, Danmark och Norge för rally- och racingbilar med vagnbok. Detta är även ett officiellt test för GT4 Scandinavia.

Fri avgift förutsatt att ett set asfaltsdäck eller två set grusdäck beställs i samband med anmälan. För rallybilar rekommenderas användande av Pirellidäck under testet men det är inget krav, dock så skall de beställda Pirellidäcken nyttjas vid nästkommande tävling. För racingbilar så tillåts endast Pirellidäck under testet.

För ytterligare information om matpaket, boende och körschema se länken nedan:

Klicka för att förstora.

För rallybilar så har en specifik slinga på 4km tagits fram som innefattar den gamla GP-slingan som inte varit i bruk i officiella sammanhang på över 30 år. Tillåten ljudnivå denna dag är 105dB och är en så kallad bullerdag.

Anmälan ska göras senast den 12 april via mail till nicklas.ericsson@pirelli.com. För övriga frågor kontakta gärna oss på info@apex.se

Kontaktuppgifter

Har du frågor kring Pirelli eller kör du kanske annat fabrikat idag och är intresserad av ett samarbete? Vi inleder gärna en dialog med nya förmågor och talanger oavsett om du kör bana eller karvar dig fram genom rallyskogen.

Pirellis svenska motorsportagentur förvaltas sedan Mars 2017 av A. Åbergs Bil & Import AB

A. Åbergs Bil & Import AB har sedan starten 2008 arbetat med webshopen Apex.se där man utöver tävlingsdäck kan hitta det mesta man kan tänkas behöva för sitt motorsporttävlande.

PSport.se by Apex.se

Copyright © 2020. All rights reserved.