välkommen till psport.se

2017-07-19 – SOMMARNYHETER

Naturligtvis hade vi hoppats på goda resultat under sommarsäsongen men att det skulle gå så bra för så många var en överraskning! Total dominans i rallysprint/backe på grus. K8 däcken levererar grepp och slitstyrka! 3 av 3 SM-guld på Pirelli!

På rallysidan har det varit lite tunt i 4wd men nu har flera förare kommit igång igen och det ser mycket bra ut för framtiden. Mest har väl Tobias “Lill-Eken” Johansson stått ut med sina fina totalsegrar i Svenska Rallycupen men vi var en hårsmån ifrån totalsegern i Rally Bilmetro med Martin Berglund bak ratten. I den otrimmad 4wd klassen övertygar Jacob Jansson med sin körning, 2:a totalt och snabbaste Svenska ekipage i South Swedish Rally vilket sedan följdes upp med en total 3:e plats i Rally Bilmetro endast 3,6s från vinnaren.

I 2wd dominerar Pirelli i Junior SM trimmat. Emil Karlsson och Andreas Persson krigar i toppen i SM samt gör fina resultat i SRC och andra mindre tävlingar. När det gäller de otrimmad klasserna (R2) har det varit Pirelli i topp vid alla SM deltävlingar i seniorklassen och alltid minst 2 av 3 på pallen i JSM.

Inom Svensk Racing jobbar vi för fullt för att återta förlorad mark! Hör gärna av er med förfrågningar så ska vi se vad vi kan göra. Vi är öppna för samarbetsförslag med olika team och serier.

Kontaktuppgifter

Har du frågor kring Pirelli eller kör du kanske annat fabrikat idag och är intresserad av ett samarbete? Vi inleder gärna en dialog med nya förmågor och talanger oavsett om du kör bana eller karvar dig fram genom rallyskogen.

Pirellis svenska motorsportagentur förvaltas sedan Mars 2017 av A. Åbergs Bil & Import AB

A. Åbergs Bil & Import AB har sedan starten 2008 arbetat med webshopen Apex.se där man utöver tävlingsdäck kan hitta det mesta man kan tänkas behöva för sitt motorsporttävlande.

PSport.se by Apex.se

Copyright © 2020. All rights reserved.