välkommen till psport.se

2017-08-08 – MER SOMMARNYHETER

De fina resultaten fortsätter och nu är det dags för SM deltävling 5 i Köping (18-19/8). Trofeo R dominerar på banorna.

Vi skulle vilja passa på att uppmärksamma Fredrik Eriksson som ångar på i Svenska Rallycupen i sin fina Golf 3 Grupp H. Fredrik vann senaste deltävlingen i Kullings där hela 37 ekipage kom till start i A-2wd. Ledaren i Pirelli Trophy, Emil Karlsson, presterade återigen ett bra resultat med sin andraplats bakom Fredrik. Emil är säkerheten själv och tar alltid Volvo 940:n i mål. Nere i Söder har fjolårstrean i SM, Johan “Kalle” Green, fått upp farten och vunnit ett par rallysprintar totalt och ska nu på Lördag försöka utmana övriga kanoner i hemmatävlingen Snapphanerallyt i Hässleholm.

I de otrimmade klasserna går det fortsatt mycket bra. Vi kan nämna Andre Nygren, Alexander Broberg och Victor Hansen mfl.

Inom Svensk Racing är det lite stiltje på Pirellisidan tyvärr. Något vi jobbar hårt för att ändra på. Hör av er om ni är representanter för någon serie eller klass ! Däremot får fler och fler upp ögonen för Pirellis Trofeo R däck som är gatgodkända men mer eller mindre gjorda för bankörning.  I de större dimensionerna (19tum och uppåt) är Pirelli en bra bit före konkurrenterna så sitter du och funderar på hur du ska kapa den sista sekunden på varvtiden bör du testa Pirelli Trofeo R!

Fredrik Eriksson, Kullings Trofén 2017

Kontaktuppgifter

Har du frågor kring Pirelli eller kör du kanske annat fabrikat idag och är intresserad av ett samarbete? Vi inleder gärna en dialog med nya förmågor och talanger oavsett om du kör bana eller karvar dig fram genom rallyskogen.

Pirellis svenska motorsportagentur förvaltas sedan Mars 2017 av A. Åbergs Bil & Import AB

A. Åbergs Bil & Import AB har sedan starten 2008 arbetat med webshopen Apex.se där man utöver tävlingsdäck kan hitta det mesta man kan tänkas behöva för sitt motorsporttävlande.

PSport.se by Apex.se

Copyright © 2020. All rights reserved.