välkommen till psport.se

Emil Karlsson vinner Pirelli Trophy 2018!

Med 20 pallplatser, varav 10 segrar, på 26 körda tävlingar tar Emil Karlsson en överlägsen seger i Pirelli Trophy 2018! En imponerande säsong med ett högt och jämnt tempo gjorde att ingen till slut var riktigt nära att hota.

På andra plats hittar vi Fredrik Eriksson som också imponerat stort i sin Golf. Bra resultat kombinerat med fina resultatrapporter som gett en hel del bonuspoäng gör att Fredrik var den som tog högst poäng i snitt/ körd tävling. Om det inte blivit en rullning i höst så hade han kanske, kanske kunnat utmana Emil om segern.

Trea blir Hampus Jakobsson som efter en fin SM-säsong med sin R2-Peugeot lånade brorsans Corolla och tog hem flera klassegrar i tufft motstånd!
Strax bakom Hampus hittar vi just brodern Pontus som trots en lite strulig säsong med en hel del tekniska bekymmer fick ihop nog med poäng till fjärdeplats i cupen.

Femteplatsen tar Simon Magnusson hand om. Han har, med sin lilla Corsa, dominerat B-GrH i södra Sverige under året och varit en av de allra snabbaste även jämfört med A-förarna. Några retfulla tekniska bekymmer och tidstillägg förstörde dock chansen till pallplats här i cupen.

Vi hade egentligen bara tänkt skriva om topp-fem i detta inlägg, men sjätteplacerade Marcus Persson förtjänar ett omnämnande då han blir bästa junior i cupen och dessutom är  den som rapporterat in resultat från flest tävlingar under året!

Slutställningen hittar ni här.

Kontaktuppgifter

Har du frågor kring Pirelli eller kör du kanske annat fabrikat idag och är intresserad av ett samarbete? Vi inleder gärna en dialog med nya förmågor och talanger oavsett om du kör bana eller karvar dig fram genom rallyskogen.

Pirellis svenska motorsportagentur förvaltas sedan Mars 2017 av A. Åbergs Bil & Import AB

A. Åbergs Bil & Import AB har sedan starten 2008 arbetat med webshopen Apex.se där man utöver tävlingsdäck kan hitta det mesta man kan tänkas behöva för sitt motorsporttävlande.

PSport.se by Apex.se

Copyright © 2020. All rights reserved.