välkommen till psport.se

2017-09-04 – Pirelli ångar på!

Säsongen är inne i en intensiv period. Tävlingarna avlöser varandra och i helgen kördes det rally bl.a. i Hofors, Trollhättan och Hörby. Som sig bör togs återigen en mängd meriterande klass-segrar på Pirellis vinnardäck.

En glad “come-backande” Pirelli-förare är Mattias Hallberg som nyttjade sina nya 195/70-15 K6 på bästa sett och vann A-förare 2wd i Hofors. Pirelli Trophys nuvarande regent, Emil Karlsson, gjorde ännu ett stabilt framträdande i Trollhättan där man placerade sig som 2:a bakom Wall. Nere i Skåne var det återigen nykomlingen i Pirelli TrophyJohannes Haraldsson, som glänste i B 2wd och tog ännu en seger och visade att detta inte var någon tillfällighet. Hampus Jakobsson i C 2wd blev 8:a av 34st i Trimmat 2wd i Trollhättan trots C-licens, fina poäng till cupen. Rykten gör också gällande att Hässleholms MK tillhörande Johan “Kalle” Green är påväg in i cupen och då tar han med sig 188p retroaktivt från hemmatävlingen Snapphanerallyt, dock ska dekalerna på innan nya poäng kan räknas in!

Nu väntar veckans stora SM Final  i Linköping, East Sweden Rally. På pappret är det en rejäl fight att vänta i flera klasser så ni som har möjlighet, åk till Linköping i helgen och se rally på högsta nivå! Lycka till alla Pirelli-förare!

Emil Karlsson forcerar ett lyft i Trollhättan på väg mot en fin 2:a plats i RWD-klassen i Supercupen.

Kontaktuppgifter

Har du frågor kring Pirelli eller kör du kanske annat fabrikat idag och är intresserad av ett samarbete? Vi inleder gärna en dialog med nya förmågor och talanger oavsett om du kör bana eller karvar dig fram genom rallyskogen.

Pirellis svenska motorsportagentur förvaltas sedan Mars 2017 av A. Åbergs Bil & Import AB

A. Åbergs Bil & Import AB har sedan starten 2008 arbetat med webshopen Apex.se där man utöver tävlingsdäck kan hitta det mesta man kan tänkas behöva för sitt motorsporttävlande.

PSport.se by Apex.se

Copyright © 2020. All rights reserved.