välkommen till psport.se

Rejäla poäng i Rally Biltema

Fredrik Eriksson / Kristoffer Nordlund tog med sina andraplats i det 38 bilar starka startfältet i A-2wd i Rally Biltema årets hittills högsta poäng då de med lite bonuspoäng fick ihop hela 203p! En summa som gör att Fredrik går rakt in på andraplats i totalställningen.

Ledarna i cupen, Emil Karlsson/ Jessica Larsson var inte mycket sämre,  tog tredjeplatsen i samma klass och tävling, vilket gav 156p och fortsatt förstaplats.

Flest poäng i södra delen av landet tog Simon Magnusson/ Christoffer Svensson genom att vinna B-2wd i Ljungby.  75p inkasserades och detta räckte för att gå upp till tredjeplats i cupen.

En annan som samlade mycket poäng var Henrik Levin med Ida Isaksson i högerstolen, seger i klassen plus en hel hög med bonuspoäng gav ett skutt uppåt i tabellen.

Helgen som kommer väntar bl.a. Götenerundan, vem av våra deltagare plockar flest poäng där?

Den aktuella poängställningen hittar ni som vanligt här.

Jimmie Karlsson fick inte ihop jättemycket poäng denna helg, men däremot bjöd han på en av de snyggaste bilderna.


AO Photography har tagit bilden.

Kontaktuppgifter

Har du frågor kring Pirelli eller kör du kanske annat fabrikat idag och är intresserad av ett samarbete? Vi inleder gärna en dialog med nya förmågor och talanger oavsett om du kör bana eller karvar dig fram genom rallyskogen.

Pirellis svenska motorsportagentur förvaltas sedan Mars 2017 av A. Åbergs Bil & Import AB

A. Åbergs Bil & Import AB har sedan starten 2008 arbetat med webshopen Apex.se där man utöver tävlingsdäck kan hitta det mesta man kan tänkas behöva för sitt motorsporttävlande.

PSport.se by Apex.se

Copyright © 2020. All rights reserved.