välkommen till psport.se

Mästaren dominerar

Den regerande mästaren i Pirelli Trophy,  Emil Karlsson, fortsätter dominera i cupen. Inte nog med att han radar upp topp-placeringar, som nu i helgen då han vann klassen i Götenerundan, han är dessutom den som rapporterat in flest resultat hittills i år. Detta innebär att han just nu har dubbelt så många poäng som tvåan.
Att köra flest tävlingar och dessutom ständigt prestera bra resultat kommer bli en svårslagen kombination när cupen summeras i höst.

Andra som gjorde bra ifrån sig denna gångna helgen var Victor Johansson och Marcus Persson som vann sina klasser i Hammarslaget och Götenerundan.

Hampus Jakobsson som syns på bilden fick äntligen sin bil att fungera efter några struliga tävlingar och klättrade återigen upp på tredjeplatsen i totalställningen.

Den aktuella poängställningen hittar ni här.

Kontaktuppgifter

Har du frågor kring Pirelli eller kör du kanske annat fabrikat idag och är intresserad av ett samarbete? Vi inleder gärna en dialog med nya förmågor och talanger oavsett om du kör bana eller karvar dig fram genom rallyskogen.

Pirellis svenska motorsportagentur förvaltas sedan Mars 2017 av A. Åbergs Bil & Import AB

A. Åbergs Bil & Import AB har sedan starten 2008 arbetat med webshopen Apex.se där man utöver tävlingsdäck kan hitta det mesta man kan tänkas behöva för sitt motorsporttävlande.