välkommen till psport.se

Pirelli lanserar nytt vinterrallydäck!

Pirelli WJ i nya dimensionen 205/65-15 är framtaget för att ge det där lilla extra!

Med Pirellis patenterade dubbningsteknik, där dubben vulkas in i tillverkningsprocessen, kan dubben sticka ut mer än med andra tekniker och ändå ge bra uthållighet.

Detta däck är utvecklat för bra vinterföre och står verkligen ut i konkurrensen när vi talar om snöiga förhållande. Det långa dubbutsticket når igenom det lösa och ner till där greppet finns. I bra förhållande har däcket inte visat sig hålla sämre än WRC J 205/65-15 med 8mm utstick. Detta oberoende av SS längd!

Däcket är väldigt snabbt och ger bättre broms och drivgrepp än WRC J.

Däcket lämpar sig inte i förhållande med stenhård vägbana (ren is i kallt väder eller frusen grus). Däcket är inte lämpligt om sträckan körs för andra gången om det inte råder varma/moddiga förhållande.

Däcket är symetriskt men ej rotationsbestämt, däremot är det bestämd insida och utsida. WJ har som alla Pirelli vinterrallydäck patenterad dubbningsteknik där dubben vulkas in när däcket produceras. Detta för att ge oslagbar hållbarhet!

Specifikation 

Storlek: 205/65-15 
Dubbutstick: 9mm (inga andra alternativ finns för detta däck)
Diameter: 650mm (inklusive dubb)
Vikt: 9 kg 
Slitbanebredd: 145mm 
Rekommenderad fälgstorlek: 6-7″
Användningsområde: Rally 2wd, Historic Rally, isracing

Beställning

Beställ däcket idag på Apex.se eller kontakta Anders på anders@psport.se

Kontaktuppgifter

Har du frågor kring Pirelli eller kör du kanske annat fabrikat idag och är intresserad av ett samarbete? Vi inleder gärna en dialog med nya förmågor och talanger oavsett om du kör bana eller karvar dig fram genom rallyskogen.

Pirellis svenska motorsportagentur förvaltas sedan Mars 2017 av A. Åbergs Bil & Import AB

A. Åbergs Bil & Import AB har sedan starten 2008 arbetat med webshopen Apex.se där man utöver tävlingsdäck kan hitta det mesta man kan tänkas behöva för sitt motorsporttävlande.

PSport.se by Apex.se

Copyright © 2020. All rights reserved.