välkommen till psport.se

Nu är det äntligen dags igen!

Nu är vinterns tävlingar i full gång och storteamen har även genomfört tester inför SM-premiären i Lima. Det nya däcket WJ 205/65-15 med 9mm utstick har gjort entré för att stanna!

– Vilket grepp, det var en helt annan bil med dessa däcken på, ”storförare”.

Samtidigt vann Frank-Tore Larsen premiärtävlingen i Norska mästerskapet på 9mm däcken.

Längre ner i startfälten har det varit tuffare för däcken då den förrädiska grusen kommit fram på de inte allt för trafikerade vägarna som använts i vissa tävlingar. Detta har blandats med ganska svåra förhållande med mycket snö på vägen i andra tävlingar.

Hur som helst så har det varit Pirelli i topp i de flesta klasser och det är vi naturligtvis mycket glada för. Nackdelen med bra försäljning är väl att de tar slut till sist så vänta inte med att höra av dig om däck och än finns några varianter kvar på lager!

Däcken beställer du på Apex.se och har du några frågor så är du välkommen att kontakta oss.

Kontaktuppgifter

Har du frågor kring Pirelli eller kör du kanske annat fabrikat idag och är intresserad av ett samarbete? Vi inleder gärna en dialog med nya förmågor och talanger oavsett om du kör bana eller karvar dig fram genom rallyskogen.

Pirellis svenska motorsportagentur förvaltas sedan Mars 2017 av A. Åbergs Bil & Import AB

A. Åbergs Bil & Import AB har sedan starten 2008 arbetat med webshopen Apex.se där man utöver tävlingsdäck kan hitta det mesta man kan tänkas behöva för sitt motorsporttävlande.

PSport.se by Apex.se

Copyright © 2020. All rights reserved.