välkommen till psport.se

Pirelli Winter Trophy 2018 är avgjord

Kungen gjorde det igen! Grattis Emil Karlsson, Hällefors MK, med CO-Driver Jessica Larsson, Rasbo MK!

Emil hotade inför säsongen med att “ligga lågt” i år men gasfoten ville annorlunda. Eller var det kanske tjejen i högerstolen som ville ut och åka? Hur som helst gjorde paret det igen och tog en betryggande seger i världens första upplaga av Pirelli Winter Trophy och för detta premieras man med två nya Pirelli vinterrallydäck värda över 9000kr!

Paret Karlsson/Larsson satte pricken över i:et när man vann RWD klassen i klassiska stortävlingen LBC-Ruschen i Lima. En av utmanarna som slog Emil och Jessica under året var Thomas “Lången” Pettersson som ses bryta arm med Emil på bilden ovan! Thomas blev för övrigt först med att vinna en Trimmad 2wd klass på Pirellis nya värstingdäck “WJ” i Sverige i och med segern i Bergslagsrallyt tidigare i år. Men eftersom Thomas hade IT-problem blev aldrig poängen registrerad så några Trophy-poäng delades aldrig ut för detta. Dock vill vi inte göra honom eller denna bedrift besvikna och kommer dela ut ett nytt WJ-däck till Thomas som plåster på såren och som ett tack för hjälpen med införandet av våra nya däck i Sverige!

På andra plats i vintercupen slutar Pontus Jakobsson, ett snäpp bättre än sommarcupen 2017! Pontus med co-driver Martin Andersson lyckades även ta första SM-delsegern uppe i Östersund Winter Rally. Grattis till 1st nytt Pirelli vinterrallydäck.

Trea i årets vintercup hittar vi den inte allt för tysta värmlänningen Micke Lindh, tävlandes för MK Team Westom. Micke körde i två olika klasser, dels med Volvo 940 Grupp F och dels med Volvo 240 Grupp H. Det var i avslutande LBC-Ruschen Micke fick till det ordentligt i och med en tredjeplats och fina 46p i cupen. Micke vinner även han ett fritt vinterrallydäck!

Sedan följer:

4:e pris Hampus Jakobsson, 1000kr i presentcheck på Psport Sverige / RallyShop.se
5:e pris Christer Holm, 500kr i presentcheck på Psport Sverige / RallyShop.se
6:e pris, Daniel Dahlström, 500kr i presentcheck på Psport Sverige / RallyShop.se
7:e pris Johannes Haraldsson, 500kr i presentcheck på Psport Sverige / RallyShop.se
8:e pris Victor Karlsson, 500kr i presentcheck på Psport Sverige / RallyShop.se
9:e pris Magnus Engelbrektsson, 250kr i presentcheck på Psport Sverige / RallyShop.se

Priser ska åberopas senast 20180430 för att vara gällande!

STORT GRATTIS alla pristagare och välkomna till sommarcupen som drar igång 15/4!

Resultatlistan når ni här! 

Info kring Pirelli Trophy 2018 (sommar) finns Här!

 

Kontaktuppgifter

Har du frågor kring Pirelli eller kör du kanske annat fabrikat idag och är intresserad av ett samarbete? Vi inleder gärna en dialog med nya förmågor och talanger oavsett om du kör bana eller karvar dig fram genom rallyskogen.

Pirellis svenska motorsportagentur förvaltas sedan Mars 2017 av A. Åbergs Bil & Import AB

A. Åbergs Bil & Import AB har sedan starten 2008 arbetat med webshopen Apex.se där man utöver tävlingsdäck kan hitta det mesta man kan tänkas behöva för sitt motorsporttävlande.

PSport.se by Apex.se

Copyright © 2020. All rights reserved.